ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τα καταφερα!!!

Απ οταν ημουν παιδι θυμαμαι τον εαυτο μου να ζωγραφιζει και να κατασκευαζει πραγματα με τα χερια!!!Γλυκια μου γιαγιουλα!!!Ακομα θυμαμαι που θαυμαζε τη δουλεια μου.Στην εφηβεια ζωγραφιζα τα τζαμια του δωματιου μου και τα καθαριζαμε μονο απ εξω!!!Χα χα!!!Στο Πανεπιστημιο ειχα λαβει μερος στο εικαστικο τμημα της Νομικης παρ ολο οτι σπουδαζα Γαλλικη Φιλολογια!!!ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!Αλυσμονητα!Η Φωτογραφια που ακολουθει ειναι το πρωτο εργο μου στο οποιο εφαρμοσα για πρωτη φορα μικτη τεχνικη δηλ. ζωγραφικη και μεταλλα για να δωσω την αισθηση 3D.Αυτο το εργο ηταν και η αφορμη να πειραματιστω στην κατασκευη κοσμηματος την οποια αργοτερα και σπουδασα!

2 σχόλια:

  1. Αννούλα μου Καλή σου μέρα και καλορίζικο το σπιτάκι σου

    Χαίρομαι που είμαι η πρώτη επισκέπτρια – μια και είχες την καλοσύνη να με καλέσεις μέσα από το μήνυμα σου στο Δια χειρός μεταμορφώσεις – και σου εύχομαι να το έχει πάντα γεμάτο με τις υπέροχες δημιουργίες σου….

    Βρίσκομαι στο Παρίσι (νομίζω το ίδιο και η Μαριάννα) και δεν έχω πολύ χρόνο για να επικοινωνήσουμε, όμως πιστεύω ότι στο εξής ανοίγοντας τα παράθυρα των blogoσπιτων μας θα επικοινωνούμε πιο εύκολα ….

    Και πάλι σε ευχαριστώ που δίνοντας μου την διεύθυνσή σου με έκανες τον πρώτο σου επισκέπτη !!!!!!!!!!

    Καλύ επιτυχία και πάντα υπέροχες δημιουργίες

    Φιλάκια Βίκυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Αννίτα μου. Τί έκπληξη είναι αυτή ? Μόλις γύρισα στο ξενοδοχείο από μιά βραδυνή βόλτα στον φωταγωγημένο πύργο του Αϊφελ (ναι, βρίσκομαι κι εγώ στο Παρίσι !) και μπήκα να διαβάσω τα μηνύματά μου. Δεν άντεξα όμως και επισκέφθηκα κάποια blogoσπιτάκια κι έτσι είδα το δικό σου. Καλορίζικο και εύχομαι να το γεμίσεις με τα πανέμορφα έργα σου.
    Πολλά φιλιά,
    Marie-Anne

    ΑπάντησηΔιαγραφή